divendres, 20 de febrer del 2015

Welcome to the blog!





Principalment agraeixo la vostra visita al bloc i desitjo que sigui del vostre interès.

Actualment el domini de la llengua estrangera és essencial i esdevé un component bàsic en la formació dels alumnes, obrint pas a un apropament cap a les noves tecnologies, les quals cada vegada s'utilitzen més a l'aula. és per aquest motiu, que tenia un gran interès a poder crear un bloc amb la temàtica de l'aprenentatge de la llengua estrangera mitjançant les TIC i poder conèixer a fons:quins recursos utilitzar a l'aula, com s'utilitzen i els objectius d'aquests.

"Aprendre anglès amb les TIC" té com a objectiu analitzar diferents recursos que ens poden ser útils a l'aula. Per altra banda, exposar diferents articles o notícies relacionades amb la llengua estrangera i les TIC i comentr les experièncis d'aplicació d'articles o vídeos que comentin la utilització d'algun material en concret o teoria rellevant sobre aquest tema.

Moltes gràcies per la vostra visita!

Fins aviat.

2 comentaris:

  1. Hola Alba,
    Tens un bloc molt treballat, cridaner i interessant. A més tens tota la ró dient que:
    "Actualment el domini de la llengua estrangera és essencial i esdevé un component bàsic en la formació dels alumnes, obrint pas a un apropament cap a les noves tecnologies, les quals cada vegada s'utilitzen més a l'aula."
    Crec que l'anglés obre moltes portes i amb la quantitat interessant d'eines i recursos TIC que hi ha d'altres païssos és necessari tenir una mica d'idea per a profitar al màxim totes les aplicacions que tenim davant de nosaltres!.
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna, és cert, avui en dia l'anglès obre moltes portes i hem d'estar al dia de totes les aplicacions!

      Gràcies per la teva visita!

      Elimina