GoAnimate, és una eina molt fàcil d'utilitzar i els resultats són sorprenents. A continuació us explicaré en 5 passos com pots començar a utilitzar aquest recurs:
1.Registra't en GoAnimate. Només hauràs d'introduir el teu correu, un usuari i una contrasenya.
2.Crea el teu vídeo. La versió gratuïta de l'aplicació et permet crear vídeos curts, que en la majoria d'ocasions són més que suficients. Clica a sobre de l'opció que veuràs a la part superior dreta de la pantalla i ... Ja pots començar!
3.Escull els escenaris i els personatges. En funció del contingut que vulguis transmetre amb el vídeo, et caldrà un tipus o altre de personatges; que es moguin en escenaris concrets o que parlin d'una manera determinada.
4. Personalitza la teva creació. Afegeix les fotos i elements d'àudio, des del teu mòbil o des del teu ordinador. D'una manera molt senzilla pots donar un toc personal a la teva creació animada.
5.Comprova el resultat. Clica a previsualitzar i podràs fer-te una idea exacta de com ha quedat el vídeo. Si ja estàs llest, podràs compartir amb altres usuaris de GoAnimate a través de diferents xarxes socials.
Avantatges educatius
Ho podem utilitzar a l'aula d'anglès com a recurs per posar a la pràctica, de manera dinàmica i divertida, la teoria ensenyada a classe. A més, crea una gran participació i motivació entre els alumnes a l'hora d'aprendre llengua estrangera, i fomenta el treball en equip i la col·laboració.
Utilitats didàctiques
- Crear còmics animats relacionats amb temes tractats a l'aula, inventar histories i situacions per il·lustrar temes d'educació en valores: contaminació, alimentació, respecte, etc.
- Crear animacions que parlin sobre personatges importants relacionats amb els continguts de classe: escriptors, inventors, compositors, pintors, poetes, etc.
- Elaborar vídeos per presentar projectes col·laboratius i diferents activitats de classe o del centre educatiu.
- Proposar activitats creatives als nostres alumnes.
Per a més informació podeu consultar l'entrada del blog que tracta aspectes sobre el model SAMR, interactivitat, etc o consultar aquest tutorial per veure el seu funcionament:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada