dimarts, 10 de març del 2015

Head, shoulders, knees and toes!


Durant la meva etapa de primària, sempre m’anava molt bé per reforçar i em semblava divertit aprendre cançons en anglès que estaven relacionades amb el tema que treballàvem a l’aula. És per això, que avui us presento un bon recurs, enfocat a educació infantil o primer de primària, que té com a objectiu treballar les parts del cos en anglès i que molts coneixereu de primera mà des del paper d’alumne, de manera original.

Les cançons en anglès sempre han ajudat a perfeccionar la pronúncia dels alumnes i contribueix a augmentar el vocabulari actiu i passiu, així com a incrementar l’interès per la classe d’anglès.

Es tracta d’una cançó que va acompanyada d’un vídeo amb el qual els alumnes poden seguir els passos que realitzen els tres animals.  Durant la cançó es fa referència a les parts del cos: espatlles, genolls, ulls, boca, nas, orelles,cap i peus i els alumnes mentre canten la cançó han de seguir els passos que indica el vídeo, indicant les parts del cos que estan cantant.

A més és una cançó que els motiva a participar, ja que cada vegada va ometent diferents paraules que els alumnes hauran d’esbrinar acompanyant-la del seu gest.



Divertit, original i molt recomanable!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada